Incepand cu 08.12.2023 pe Delta Gruiului se vor aplica urmatoarele preturi:

  1. TAXA DE PESCUIT – 35 de lei. Taxa este valabila pentru toate tipurile de pescuit, inclusiv spinning (stiuca sau pastrav).

Taxa se aplica tuturor persoanelor de sex masculin cu varsta mai mare de 18 ani care pescuiesc, precum si celor de sex feminin, mai mari de 18 ani, care nu insotesc un alt pescar.

Taxa se aplica si persoanelor mai mici de 18 ani, indiferent de sex, daca pescuiesc la spinning  sau care vor sa pescuiasca pe un stand separat de persoana pe care o insotesc.

Pestele retinut se va plati la urmatoarele preturi:

  1. Caras, novac, sanger 20 lei/kg
  2. Crap, ten  30 lei/kg
  3. Pastrav  37 lei/kg
  4. Somn european 35 lei/kg

B) TAXA DE INSOTITOR
Taxa de insotitor este 10 lei/12h. Taxa se aplica tuturor persoanelor  cu varsta mai mare de 18 ani care nu intentioneaza sa pescuiasca.
Copiii sub 18 ani nu platesc nici taxa de pescuit, nici taxa de insotitor (cu exceptia cazului in care pescuiesc la spinning).

REZERVARI

Rezervarile se fac doar prin Whatsapp la numarul de telefon 0745113219, de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 18.00.

       In cazul in care persoana care face rezervarea nu precizeaza ora venirii in mesajul de rezervare (de ex. “Vom veni la ora 11.00”) rezervarile vor fi valabile pana la ora 8.30.

        Anularea unei rezervari se face cel tarziu cu o zi inainte de data rezervarii.

In cazul in care o persoana nu se prezinta la pescuit in ziua in care a solicitat o rezervare si nu a anulat-o conform paragrafului anterior, va pierde dreptul de a face rezervari.

Rezervarile pentru mai mult de 3 locuri se vor face doar cu conditia platii in avans a rezervarilor.

O persoana nu poate rezerva mai multe locuri decat numarul de pescari.


Orice pește-i o poveste! Vino pentru poveștile tale de pescuit!
Sună la 0745.11.32.19 și spune-ne când vrei să vii.

Captura zilei: altă poveste! Adevărata poveste!
Am populat cu mult peste toate baltile, ca să te bucuri de plăcerea drilului, de lupta demnă și plină de adrenalină a unui pescuit frumos.